Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Continua el temps anticiclònic

Predominarà el cel serè en general però amb el pas de bandes de núvols alts i mitjans que deixaran el cel entarenyinat al nord i est del país

La temperatura serà similar

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest dimecres continua el temps anticiclònic, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

El cel es preveu serè o poc ennuvolat si bé passaran bandes de núvols alts i mitjans que al matí deixaran el cel enteranyinat sobretot a les comarques del terç nord i la meitat est. Tot i això, a Ponent i a punts de l’interior de la vall de l’Ebre hi haurà estrats baixos durant tot el dia, i se’n formaran a punts del litoral i prelitoral al final de la jornada.

Al matí no es descarta precipitació feble, dispersa i minsa a l’extrem nord del Pirineu. La cota de neu rondarà els 2200 metres. A causa de la boira, fins a mig matí i de nou al final del dia s’espera algun plugim a punts de la depressió Central i altres fondalades de l’interior.

La temperatura serà semblant. La mínima quedarà entre -5 i 0 ºC al Pirineu i el Prepirineu, -2 i 3 ºC a la depressió Central, el prelitoral i el litoral nord, i entre 2 i 7 ºC a la resta del litoral. La màxima es mourà entre 2 i 7 ºC a Ponent i l’interior de les terres de l’Ebre, i entre 11 i 16 ºC a la resta del país.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia