Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Pocs canvis en la situació meteorològica

Aquest dimecres predominarà l’ambient assolellat però hi haurà alguns núvols alts i mitjans

A l’interior del territori tornarà a haver-hi boira, que a Ponent i a l’interior de les Terres de l’Ebre pto persistir durant tota la jornada

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest dijous predominarà el sol a bona part del país, tot i que també hi haurà alguns núvols alts i mitjans a partir de migdia i algun núvol baix a punts del litoral, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Fins a primera hora de la tarda el cel estarà serè o poc ennuvolat per núvols alts. Al llarg de la tarda la nuvolositat augmentarà d’oest a est i quedarà entre mig i molt ennuvolat en conjunt al final del dia, localment cobert al nord-oest. De nou, a més, hi haurà alguns bancs de boira a l’interior del territori que a Ponent i a l’interior de les Terres de l’Ebre podran persistir durant tota la jornada. A més, hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral, sobretot a la meitat sud i a partir del migdia.

Al final del dia és probable alguna precipitació feble, dispersa i minsa a l’extrem nord del territori. La cota de neu baixarà dels 1800 als 1500 metres. A banda, a causa de la boira s’espera alguna roina a punts de Ponent fins a mig matí.

La temperatura es preveu semblant o lleugerament més baixa. La mínima es mourà entre els -5 i 0 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els -3 i 2 ºC a la resta de l’interior, i entre els 2 i 7 ºC al litoral. Hi haurà inversió tèrmica. Pel que fa a la màxima, oscil·larà entre els 2 i 7 ºC a Ponent, entre els 7 i 12 ºC al Pirineu, Prepirineu i a l’altiplà Central, i entre els 11 i 16 ºC a la resta.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia