Societat

Quatre línies ferroviàries tallades

Els Bombers reben menys avisos durant la nit: 171 entre les 22 i les 7 del matí

Quatre línies ferroviàries es mantenen tallades pels efectes del temporal i circulen menys trens dels habituals en altres recorreguts.

A les línies R1 i RG1 hi ha servei alternatiu per carretera entre Arenys i Maçanet, que es perllongarà durant el matí fins a Malgrat de Mar si les condicions ho permeten.

Entre Molins , l’Hospitalet i Arenys només circula un tren per hora i sentit. A l’R2 Nord i l’R11 hi ha servei habitual entre l’aeroport i Granollers i un tren per hora i sentit entre Granollers i Sant Celoni / Maçanet.

En el recorregut entre Barcelona, Girona i Portbou també hi ha un sol tren per hora i sentit. L’R3 funciona entre Balenyà i Barcelona i hi ha servei alternatiu per carretera entre Balenyà i Vic. El servei fins a Puigcerdà està suspès. A més, l’R15 està interrompuda entre Marçà-Falset i Pradell per una esllavissada.

També s’han produït algunes afectacions a Ferrocarrils de la Generalitat. Durant una estona s’ha interromput el servei de trens de les línies R5 i R50 entre Castellbell i el Vilar i l’Aeri de Montserrat per acumulació d’aigua a les vies, però la incidència ja ha quedat solucionada. A la línia Lleida - La Pobla hi ha servei d’autobús entre Balaguer i la Pobla.

Menys avisos

Els Bombers han rebut menys avisos durant la nit: 171 entre les 22 hores i les 7 del matí. Les trucades s’han repartit força pel territori.

Des de la regió metropolitana nord s’han fet 36, la mateixa quantitat que des de la sud. Des de les comarques de Lleida han arribat 33 avisos, i 22 des de la Catalunya Central.

Finalment, s’han registrat 20 avisos a la regió de Tarragona, 16 a les comarques gironines i 8 a les Terres de l’Ebre. El total d’avisos durant tot l’episodi puja ja als 7.388.

D’altra banda, la Creu Roja ha trucat a 1.919 persones vulnerables usuàries del servei de teleassistència de tot Catalunya per fer seguiment i donar consells de prevenció i protecció pel temporal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia