Societat

Dos morts i dos desapareguts pel temporal

Localitzen sense vida fora del seu vehicle l’home desaparegut a Jorba aquest dijous al matí

Continua la recerca d’un mariner mercant a Palamós i d’un home desaparegut des de dimecres a Cabacés

Els mossos investiguen si el cos d’una dona al Prat de Llobregat està relacionat amb el temporal

Els danys personals de la borrasca Glòria no deixen d’augmentar així que passen les hores. Ja hi ha dos persones que han perdut la vida i dues desaparegudes i, a més, els mossos investiguen si el cos d’una dona que han trobat al Prat de Llobregat està relacionat amb el temporal.

La primera mort es va produir ahir dimecres a Palamós: un home de 69 anys, veí de Palafrugell, que es va acostar a la nit al port Marina per comprovar l’estat d’una embarcació familiar i va ser arrossegat per un cop de mar.

Aquest dijous al migdia veïns de Jorba han localitzat sense vida fora del seu vehicle l’home que havia desaparegut a primera hora al municipi.

Després de donar l’avís als serveis d’emergències, aquests han accedit fins on estava el cos, al riu Anoia, i han pogut comprovar que estava mort. Estava a un quilòmetre del nucli. Encara no s’ha localitzat el cotxe.

Es tracta del forner del municipi, que havia passat pel camí tot just abans que el tanquessin per qüestions de seguretat, segons han explicat veïns de la zona. És el marit d’una regidora de l’Ajuntament.

A més, continua la recerca d’un mariner mercant a Palamós i d’un home desaparegut des de dimecres a Cabacés (Priorat). Sobre aquest últim, està previst que la unitat subaquàtica de la policia catalana hi intervingui per excarcerar el vehicle localitzat al riu Montsant aquesta matinada.

Segons ha explicat l’alcalde del municipi, Jaume Pujals, el desaparegut és un home, de 36 anys, que per anar a treballar travessa habitualment una pista forestal entre Cabacés i la Figuera.

L’alcalde ha detallat que els familiars han alertat de la desaparició i que l’home podria portar desaparegut des de fa més de 24 hores, ja que ahir no va arribar al celler del Molar on treballa. El seu cotxe s’ha trobat submergit a 220 metres de la pista forestal, segons els Agents Rurals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia