Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Un petit front deixarà el cel ennuvolat a partir de dilluns al migdia

Fins aleshores es mantindrà la situació de núvols al litoral i més sol a l’interior

Continua l’ambient suau

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Dilluns al matí el temps es mantindrà molt semblant, amb núvols al litoral i més sol cap a l’interior, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Fins a migdia, el cel estarà serè en general, tot i que hi haurà núvols baixos al litoral, prelitoral i punts de la depressió Central que minvaran durant el matí. També es mantindran alguns intervals de núvols al sud de la Costa Brava i litoral central.

A segona meitat del dia passarà un front que deixarà més núvols arreu i fins i tot alguna precipitació feble al nord del país. Hi haurà un augment general de la nuvolositat que deixarà el cel molt ennuvolat en conjunt, o puntualment cobert. A partir del vespre, també s’esperen alguns ruixats febles a l’interior del quadrant nord-est, i al final del dia és possible algun ruixat aïllat entre el cap de Salou i Garraf.

Tot i això, es mantindrà l’ambient suau. La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta. A cotes mitjanes i altes del Pirineu serà lleugerament més baixa i es donarà al final del dia. Es mourà entre els -1 i 4 ºC al Pirineu, entre els 3 i 8 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre els 6 i 11 ºC al prelitoral i entre els 8 i 13 ºC al litoral. La màxima pujarà lleugerament a la meitat sud i a Ponent, tot i que al litoral sud podrà pujar moderadament. A la resta del país serà similar o lleugerament més baixa, sobretot al nord-est. Al Pirineu i Prepirineu se situarà entre els 13 i 18 ºC i entre els 15 i 20 ºC a la resta, tot i que podrà ser puntualment més alta a la meitat sud i Ponent.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia