Societat

Concorreguda trobada de clàssics a Arbúcies

Es va celebrar ahir al matí a Arbúcies i hi van participar fins a 660 vehicles

La dotzena trobada de cotxes clàssics d’Arbúcies va reunir ahir al matí 660 vehicles, que van ser aparcats a diversos carrers i places habilitats per fer-ho. Es van veure clàssics aparcats als carrers Camprodon, Prat Marcet, Germana Assumpta, Sant Jaume, Segimon Folgueroles, placeta de Can Reus, avinguda Països Catalans, passeig doctor Carulla i passeig de Palacagüina. Els vehicles han anat arribant a la població des de les 9 del matí fins a les 12 del migdia. A partir d’aquest moment, es va iniciar el concurs d’elegància. Els vehicles triats van ser una camioneta Chevrolet del 1952, un MG 1600 descapotable, un Volkswagen Escarabat del 1953, una motocicleta Bultaco Mercuri i un Datsun, dels quals només en queden dos a tot l’Estat.

Abans de l’entrega de premis es va efectuar un homenatge a Josep Serrat Merla un dels grans mecànics que ha tingut Arbúcies. L’entrega de premis va fer-la l’expilot de ral·lis, Antonio Zanini. En els parlaments, el president de l’entitat organitzadora, David Batlle, va anunciar que, després de 12 anys liderant Clàssics Montseny Guilleries (CMG), ho deixava i va fer públic que serien tres persones més les que se’n responsabilitzarien: Imma Anguita, que serà la nova presidenta, i també Ernest Serradesanferm i Pau Serra.

Anguita va explicar que, a conseqüència del temporal Glòria, hi ha hagut aparcaments que normalment habilitàvem, com ara Can Cassó, que aquest any no s’ha pogut usar. “Això va marcar el nombre de vehicles participants en la trobada.” L’organització intenta agrupar els cotxes per marques, com ara Volkswagen, Seat, Mini, 600, Renault i Citroën, i també els americans. La regidora de Governació de l’Ajuntament, M. Àngels Soler, va assenyalar que s’havia notat la crescuda que hi ha hagut de cotxes perquè aquest any també hi han pogut participar els vehicles matriculats el 1987.

La regidora també va destacar la importància de la trobada per a Arbúcies. Va agrair tota la feina que fan des dels CMG i va subratllar també la tasca feta des de la policial local i la col·laboració de Protecció Civil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia