Societat

Sis nous casos eleven a 24 els afectats per coronavirus a Catalunya

En tots els contagiats s’ha pogut trobar l’origen del contagi

Els infectats a l’estat espanyol s’eleven a 193

El Departament de Salut ha confirmat sis nous casos de coronavirus a Catalunya i s’arriba així als 24 positius en total. En tots els casos s’ha pogut trobar l’origen del contagi. Es tracta d’una dona de 23 anys de Barcelona que va anar de vacances a Milà; un home de 47 de Manresa que es va infectar com a contacte d’un positiu de València; un adona de 53 i un home de 52, tots de Girona, que són contactes de casos confirmats prèviament; un home de 39 anys que viu a Barcelona i va estar a Bèrgam i Milà, i un home de 40, de Barcelona, i que va viatjar a Milà. A alguns d’aquests pacients ja se’ls està fent atenció assistencial d’hospitalització domiciliària.

El ministeri de Sanitat espanyol ha informat aquest migdia que els casos de contagi per coronavirus s’eleven a 193, tres dels quals menors. El ministeri rebutja la possibilitat de tancar escoles perquè no reduiria el risc de contagi i podria provocar un impacte secundari pitjor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia