Societat

Creix el nombre de festivals i fires que se suspenen pel coronavirus

L’anunci de la Generalitat de suspendre esdeveniments amb aforaments superiors a 1000 persones provoca una reacció en cadena

A banda de la suspensió dels esdeveniments esportius que ha decretat la Generalitat, diferents fires i festivals han anat anunciant la suspensió o ajornament durant les últimes hores a conseqüència del coronavirus i de les recomanacions que ha fet la Generalitat per evitar riscos sanitaris.

Aquestes són algunes de les activitats que s’han suspès o ajornat. Spannabis, la fira de referència del sector cannàbic que s’havia de celebrar del 13 al 15 de març a Cornellà de Llobregat, han decidit ajornar l’edició d’enguany pel coronavirus. Els organitzadors encara no han informat de les noves dates per celebrar la fira.

El Festival de Cinema Francòfon de Barcelona Ohlalà! s’ha ajornat fins a l’octubre. La cita tenia programades una vintena de pel·lícules del 12 al 21 de març.

L’Ajuntament de Sitges i l’Associació Espanyola de Patchwork han decidit ajornar la celebració del Festival Internacional de Patchwork que s’havia de celebrar del 12 al 15. Ara organització i Ajuntament treballen per buscar una nova data.

La Diputació de Tarragona ha suspès el Cicle de Muntanya de la Diputació i el cicle de Cinema en VO organitzat per la Fundació Catalunya la Pedrera. També s’han anul·lat les activitats obertes al públic dels centres educatius de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa, és a dir, concerts, actuacions, conferències, jornades o inauguracions així com les activitats externes, sortides o colònies.

L’Ajuntament de Sabadell ha ajornat fins al mes de juny la Fira de l’Ocupació, que s’havia de celebrar el pròxim mes d’abril, i la fira ’A Sabadell som clicks’, que estava prevista pel mes de maig i que es farà al juny. El consistori també ha anul·lat totes les activitats amb gent gran i ha demanat a les entitats que redueixin els actes i reunions. Organitzativament, l’Ajuntament recomana a tots els departaments limitar al màxim les reunions presencials.

El 39è Festival de Jazz de Terrassa queda ajornat. L’import de les entrades venudes anticipadament i en línia es retornarà durant les dues setmanes que venen.

Els ajuntaments de Masquefa i Òdena han anunciat, aquest dimecres, que suspenen les fires que tenien previstes com a mesura preventiva pel coronavirus. En el cas de Masquefa es tracta de la Fira Futur, de formació i orientació als joves de la comarca, i que s’havia de celebrar aquest dijous a la Fàbrica Rogelio Rojo i al Casal de Joves. En el cas d’Òdena, s’ha ajornat la Fira de les Dones, prevista per aquest diumenge i traslladada, segons l’Ajuntament, a la primavera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Els delictes amb violència a la Garrotxa han crescut un 28% el darrer any

olot

Dinamització i sostenibilitat, objectius de les properes llums de Nadal

girona
infraestructures

S'inicien les obres de protecció de talussos a la N-260a entre Olot i Ripoll

olot
sequera

Dessaladores privades sense limitació i piscines com a refugi climàtic

barcelona

Salut i Ajuntament acceleren tràmits per fer els nous equipaments sanitaris

TERRASSA
medi ambient

Reus engega una prova pilot amb contenidors intel·ligents

REUS

Alta participació a la I Jornada d’Integració Social i Sanitària del Ripollès

ripoll
societat

Save The Children recorda que la violència de gènere és una forma de violència directa contra la infància

barcelona
societat

Denuncien que l’incendi de la planta de compostatge de Botarell segueix cremant

BOTARELL