Salut

Andorra confirma la segona mort per coronavirus

La víctima és una dona de 88 anys que es trobava a l’UCI

El govern del Principat va anunciar diumenge la primera víctima i està a l’espera dels resultats de les proves per confirmar si un altre pacient ha mort de la Covid-19

El govern d’Andorra ha confirmat aquest dimarts al vespre la mort per coronavirus SARS-CoV-2 (Covid-19) d’una dona de 88 anys que es trobava hospitalitzada a la unitat de cures intensives (UCI).

Aquesta és la segona mort confirmada de Covid-19 al Principat. El govern andorrà va confirmar diumenge la primera víctima, un home de 88 anys que estava ingressada a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell i que tenia unes patologies respiratòries prèvies que ja eren d’extrema gravetat.

A banda, el ministre Joan Martínez Benazet ha informat aquest migdia de la defunció d’un home amb un quadre clínic compatible amb la Covid-19 “i molt probablement” donarà positiu en la prova, els resultats de la qual han d’arribarà avui o demà dimecres.

Actualment al Principat hi ha 162 casos positius de coronavirus, 26 dels quals estan hospitalitzats i 7 d’ells es troben a l’UCI.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia