Salut

Ayuso no sap explicar on són els avions amb material sanitari que va comprar a la Xina

Confia que quan arribin a Barajas, el govern espanyol no hi posi cap problema

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso va anunciar el passat diumenge que havien decidit noliejar dos avions amb material sanitari comprat a la Xina. El material comprat, amb un import de 23 milions d’euros, havia de solucionar els dèficits d’elements de protecció per als serveis sanitaris.

La presidenta de la Comunitat de Madrid havia pres aquesta decisió davant les seves incansables denúncies de desemparament per part del Govern central. No obstant això, tres dies després del seu anunci, des de la Comunitat de Madrid es desconeix la situació de les dues aeronaus noliejades per a proporcionar als hospitals madrilenys les màscares de protecció i altres materials sanitaris adquirits. Els equips de protecció no arriben a Madrid i el Govern regional admet la seva sorpresa davant tal escenari.

Ayuso ha reconegut aquest dimecres que “és complicat” adquirir material sanitari per al coronavirus a l’estranger i en especial a la Xina. “Les complicacions són molt grans”, ha indicat. Malgrat tot, Ayuso confia que quan aquest material arribi a l’aeroport de Barajas no hi hagi cap problema per part del govern espanyol, en referència a les incautacions per part de la Guàrdia Civil que s’estan denunciant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia