Salut

Sánchez aposta per mesures econòmiques “concertades i contundents” contra la Covid-19 a la reunió del G20

El president del govern espanyol defensa “solucions multilaterals” per fer front a una “crisi global”

Insta a “accelerar” les tasques científiques i industrials per trobar una vacuna i demana que aquesta tingui “un preu raonable” perquè no sigui “una càrrega financera inassumible”

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, aposta per una acció econòmica “concertada i contundent a nivell global” contra la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 (Covid-19) al món.

En la cimera extraordinària per teleconferència del G20 que té l’objectiu d’abordar la situació de la malaltia i coordinar mesures per mitigar el seu impacte econòmic, Sánchez defensa que calen “solucions multilaterals” per fer front a una “crisi global”.

A més, el primer ministre espanyol aposta per “accelerar” les tasques científiques i industrials perquè la vacuna tingui “un preu raonable” i evitar que la vacunació sigui “una càrrega financera inassumible per als sistemes sanitaris”.

Convocada per l’Aràbia Saudita com a presidència de torn del G20, és la primera vegada que se celebra una cimera extraordinària des de la crisi financera global.

A banda dels líders del G20, també participen en la reunió el secretari general de les Nacions Unides (ONU), Antonio Guterres, i representants del Fons Monetari Internacional (FMI). L’Estat espanyol hi assisteix com a país convidat permanent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia