Educació

La URV adequa els seus màsters perquè la meitat es puguin fer a distància

La Universitat oferia 10 màsters virtuals i en dissenya 14 més perquè se segueixin online part del curs vinent

La URV amplia la seva oferta de màsters a distància per al curs vinent. A les 10 titulacions que ja es podien cursar completament a distància i els 17 que eren semipresencials, la Universitat n’incorporarà 14 més que es podran cursar online, com a mínim el primer quadrimestre del curs 2020/2021, davant la incertesa de com es podrà començar a treballar al setembre.

Conjuntament suposa gairebé la meitat dels 54 màsters que ofereix actualment la URV als quals se sumen 8 ensenyaments més que també són semipresencials. També facilitaran que es pugui cursar un màster a temps parcial per conciliar amb la feina i la vida personal.

Els màsters presencials que impartiran el primer quadrimestre totalment virtual són els de Begudes Fermentades; Gestió d’Empreses Tecnològiques, i Nutrició i Metabolisme. Mentre que els estudiants podran escollir si volen seguir el primer quadrimestre a distància o de manera presencial en els màsters d’Ensenyament de Llengües: Espanyol com a Llengua Estrangera, i de Síntesi, Catàlisi i Disseny Molecular.

Els màsters que ja s’ofereixen totalment virtuals són Dret Ambiental; Enginyeria Computacional i Matemàtica; Identitat Europea Medieval; Mecànica de Fluids Computacional, i Tecnologia Educativa: E-learning i Gestió del Coneixement. N’hi ha 4 en què l’estudiant escull la modalitat i que són Dret de l’Empresa i de la Contractació; Enginyeria de la Seguretat Informàtica i Intel·ligència Artificial; Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania, Investigació en Ciències de la Infermeria, i Dret de l’Administració Pública.

La URV tampoc cobrarà per reservar la plaça durant la preinscripció als màsters del curs vinent per “facilitar l’accés a l’especialització en un moment complex” per als futurs estudiants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia