Societat

Vergés: “Qui sap què passa a Catalunya som nosaltres”

La consellera de Salut es mostra contundent amb Fernando Simón: “No hi ha cap rebrot identificat a Catalunya”

“Les dades les tenim nosaltres. Som els qui tenim la capacitat de prendre les decisions, de fer les propostes de desconfinament i fer les dades sempre públiques”, ha insistit

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha replicat al coordinador del Centre d’Emergències i Alertes Sanitàries, Fernando Simón, que és el govern català qui disposa de les dades necessàries per identificar qualsevol rebrot a la comunitat: “Qui sap el que passa a Catalunya som nosaltres”, ha dit.

En roda de premsa telemàtica, la consellera ha defensat que “no hi ha cap rebrot identificat a Catalunya” i que, en qualsevol cas, no caldria que el Ministeri de Salut advertís sobre aquesta possibilitat perquè ja hi ha professionals de la Generalitat analitzant l’evolució de la Covid-19 en territori català cada dia.

Les declaracions de Vergés arriben després que aquest divendres Simón expressés preocupació pel ball de xifres en les dades que Catalunya facilita a Sanitat i associés els problemes “a una zona concreta” sense especificar a quina es referia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia