Salut

Salut confirma 31 brots actius de Covid-19 amb més de 200 casos al Camp de Tarragona

Hi ha prop de 600 contactes en seguiment

El Departament de Salut ha confirmat aquest dimarts 31 brots actius de Covid-19 al Camp de Tarragona amb 207 casos positius i prop de 600 contactes en seguiment. Són cinc focus més dels que hi havia al darrer recompte, dissabte passat.

Els darrers brots confirmats són un amb tres casos i cinc contactes entre Cambrils i Vila-seca de l’àmbit laboral i familiar; un amb tres casos i deu contactes entre Tarragona i la Selva del Camp també de l’àmbit laboral i familiar; un a Reus amb tres positius i tres contactes d’un àmbit familiar social; un amb tres casos a Tarragona de l’àmbit familiar i un altre a Tarragona amb tres positius i tretze contactes en seguiment, també d’un àmbit familiar.

El focus més important es manté situat als municipis de Vila-seca i Reus amb 42 casos —un dels quals hospitalitzats— i 118 contactes en seguiment, que Salut emmarca en contextos de l’àmbit familiar, laboral i d’amistats. També segueix actiu un altre brot amb 24 casos i 24 contactes originat en un àmbit familiar que s’estén a Cambrils, Móra la Nova, Salou, Tivissa, Móra d’Ebre i la Selva del Camp.

Pel que fa a la resta de brots actius, entre Salou, Constantí i Reus hi ha un altre brot en un àmbit familiar amb quinze casos i 45 contactes en seguiment. A Reus n’hi ha un altre amb tres casos i 25 seguiments d’un àmbit familiar i d’amistats.

El brot de Coma-ruga (El Vendrell) es manté en sis casos i quinze contactes, també d’un àmbit familiar i de grup d’amics, mentre que el de Calafell és familiar i té quatre casos —un d’ells hospitalitzat— i quatre contactes.

A la Selva del Camp hi ha un brot amb deu casos i 52 contactes en seguiment d’un àmbit laboral i familiar, mentre que a Falset hi ha un focus amb tres casos i quatre contactes en seguiment sorgit de l’àmbit familiar.

Salut també manté un brot amb onze casos i 37 contactes, sorgit dels àmbits social, familiar i laboral, entre els municipis de Constantí, Tarragona, Vallmoll i Reus. I un altre entre Tarragona i la Canonja, de tipus social, amb tres casos i onze contactes.

A Salou es mantenen cinc brots actius: un amb 8 casos i 24 contactes en seguiment d’un àmbit familiar; un amb quatre casos i set contactes d’un àmbit social; un amb quatre positius i vuit contactes en seguiment originat en els àmbits d’un domicili i laboral; un quart brot amb cinc casos i catorze contactes de tipus social, i un cinquè amb quatre positius i dos contactes d’un àmbit familiar.

També continuen actius un brot a Vilallonga del Camp amb tres casos i cinc contactes en seguiment, originat en un àmbit social, i un altre a Cambrils d’un àmbit laboral familiar amb tres positius i cinc contactes en seguiment.

El Departament de Salut també informa d’un brot de l’àmbit laboral i familiar amb nou casos i 27 contactes en seguiment entre els municipis de Tarragona, Reus, Cambrils i Vila-seca. També n’hi ha un altre de similar amb quatre casos i 32 contactes entre Valls i Riudoms.

A la ciutat de Tarragona també s’hi ubiquen tres brots més. Un amb tres positius i dos contactes d’un àmbit familiar; un altre amb quatre casos i 28 contactes en seguiment dels àmbits familiar social i laboral, i un amb tres positius i deu contactes d’un àmbit familiar i laboral.

Salut també manté actiu un brot en un grup d’amics entre els Pallaresos, Tarragona i Salou amb cinc casos i 20 seguiments; un altre entre Mont-roig, Miami i Reus amb cinc casos i onze contactes d’un àmbit familiar i laboral.

També es consideren actius un brot amb tres casos —un dels quals hospitalitzats— i nou contactes en seguiment entre Reus i Amposta, d’un àmbit familiar; i un altre brot familiar amb quatre casos i sis contactes en seguiment entre Tarragona i Reus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

VENTALLÓ

Les últimes pluges garanteixen els ferratges als pagesos gironins

VENTALLÓ
TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA

Pressió per un cos perfecte

Barcelona
Èlia Soriano
Directora de l’Institut Català de la Dona (ICD)

“Totes hem patit allò de «No soc prou prima», «No soc prou alta»”

barcelona
Isabel Muntané
Coordinadora del Màster de Gènere i Comunicació de la UAB

“Hi ha pressió estètica als dibuixos animats, a les sèries...”

barcelona

Catalunya, més laica que mai

Barcelona
comerç

Torna la fira artesana Fet al Born

Barcelona

Els Manaies entreguen el penó a Joan Alenyà que ja el custodia

GIRONA
SOCIETAT

L’electricitat, el gas i aigua, els serveis amb més reclamacions al Vallès Oriental

GRANOLLERS