Societat

Es reprèn el servei del TAV entre Barcelona i Figueres després de la crema de pneumàtics

Els “actes vandàlics” provoquen el tall de la circulació a la R11 entre Maçanet i Figueres, que s’ha reprès per via única aquest migdia

El servei d’alta velocitat entre Barcelona i Figueres s’ha reprès a les 10.25h, segons ha informat Renfe. La circulació de trens ha quedat interrompuda durant hores per “diversos actes vandàlics”. La crema de pneumàtics a les vies ha obligat a suspendre el servei d’alta velocitat, però també la circulació de trens a la R11, que s’ha pogut reprendre aquest migdia per via única entre Maçanet i Figueres.

Renfe també ha informat d’altres actes vandàlics a les comarques de Ponent, tot i que en aquests casos no han afectat la infraestructura.

Segons la companyia, a l’alta velocitat hi ha hagut un incendi a la zona de vies entre Girona i Figueres que interromp la circulació en aquest tram.

Un altre incendi en el tram entre Riells i Vilobí d’Onyar ha provocat una avaria de senyalització en aquest tram, fet que pot provocar retards puntuals si els trens hi poden circular.

També a l’alta velocitat, Renfe ha informat d’actes vandàlics entre Lleida i les Borges Blanques, i entre Montagut i Lleida. En aquest cas, però, no hi ha hagut afectació a les instal·lacions i els trens poden circular amb normalitat.

Rodalies

Pel que fa a Rodalies, la circulació de la línia R11 està interrompuda a Maçanet i Figueres per diversos actes vandàlics que han provocat danys a les instal·lacions.

També a diversos punts de Ponent hi ha hagut crema de pneumàtics que no han malmès la infraestructura i no afecten el servei ferroviari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia