Salut

Dijous s’aixequen les restriccions específiques per la Covid-19 al Segrià

Lleida, Alcarràs, Aitona, la Granja d’Escarp, Seròs, Soses i Torres de Segre passaran a tenir les mateixes limitacions que la resta del país

Les mesures establertes a 19 municipis de la Noguera es mantindran almenys una setmana més

El Procicat ha anunciat aquest dilluns que a partir del dijous, 17 de setembre, Lleida i sis municipis més del Segrià deixaran de tenir les restriccions específiques per a la Covid-19 i passaran a tenir les mateixes que la resta de Catalunya.

Segons han anunciat des de la Delegació del Govern a Lleida, a partir de dijous el sector de l’hostaleria de Lleida, Alcarràs, Aitona, la Granja d’Escarp, Seròs, Soses i Torres de Segre podrà superar el 50% de l’aforament i es podrà atendre clients a la barra.

No obstant això, se segueix mantenint la restricció de superar les deu persones per taula tant dins com fora del local, i hauran de seguir mantenint la distància de seguretat d’un metre i mig.

De la mateixa manera, se suspenen les restriccions d’aforament en els actes religiosos i culturals, tot i que els establiments seguiran sense poder obrir més enllà de la una de la matinada.

Fins al moment les restriccions s’estenien a la limitació d’aforament al 50% dins i fora dels bars i restaurants i la prohibició de servir a la barra.

Un total de 19 municipis de la comarca lleidatana de la Noguera seguiran per contra amb les restriccions establertes fins al moment durant, almenys, una setmana més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia