Societat

Cassà executa els pressupostos participatius

Es destinaran 60.000 euros a millores en els patis de les escoles públiques i en les zones de joc dels parcs urbans

L’Ajuntament de Cassà de la Selva ha començat a executar aquest mes de setembre les obres dels tres projectes guanyadors dels pressupostos participatius del 2019, que suposen una inversió total de 60.000 euros.

La proposta més votada va ser l’arranjament i millora dels elements de joc dels patis de les dues escoles públiques, que costarà 22.000 euros. A l’escola Puig d’Arques ja s’han dut a terme les obres, que han consistit en l’adequació de dues pistes de formigó de 15 per 30 metres. A més, el paviment del pati s’ha retirat i s’ha substituït per sauló. A l’escola Aldric s’hi farà una muntanya de terra amb diversos tobogans.

La segona proposta més votada, a la qual es destinaran 18.000 euros, va ser la millora i ampliació del parc infantil de l’Estació. S’hi instal·laran elements adaptats per a infants amb mobilitat reduïda, una xarxa piramidal de 4,5 m d’altitud, una molla de cotxe 4x4 i una caseta amb tobogan, entre altres aparells.

Per últim, la tercer proposta més votada va ser la millora del mobiliari de les pistes poliesportives a l’aire lliure. Aquesta setmana ja han finalitzat els treballs per anivellar el terreny del parc dels Fruiters, on properament s’instal·laran quatre cistelles de bàsquet antivandàliques. També es posaran el mateix tipus de cistelles a les pistes del parc de l’Estació, del Mas Cubell i del carrer Guilleries. Finalment, al camp de futbol de terra es posaran dues noves porteries. Les millores en aquest espai suposen un inversió de 21.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia