Societat

Promoció digital de la gastronomia garrotxina

La posada en marxa de la Plataforma Gastronòmica de la Garrotxa per fomentar la promoció i compra del producte local de qualitat i la gastronomia, i d’un projecte de capacitació digital són dos dels actius més rellevants del pla de reactivació econòmica i l’ocupació creat per fer front a les afectacions econòmiques de la Covid-19. El coordina la nova oficina de reactivació econòmica, que el proper octubre iniciarà l’atenció al públic des de la seu de DinàmiG. La plataforma pretén aplegar en un espai únic l’oferta de la restauració, els establiments i els productors agroalimentaris i les seves especialitats i els productes agroalimentaris de proximitat. El Garrotxa Digital Talent, que té per objectiu captar nous professionals per al sector TIC i superar la bretxa entre l’oferta i demanda de professionals, és la concreció de l’altre actiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Gregori Vizcaino i Vallbona
Director de l’Ascensió, Fires i festes de Granollers

“Hem d’entendre l’Ascensió com un estat d’ànim”

Granollers
Olot

Urbanitzen l’últim espai verd de la falda del Montsacopa

Olot
Societat

Dos-cents drons a la Cremada de Badalona

Badalona
Societat

Donen dispositius traductors per facilitar el treball humanitari d’Open Arms

Badalona
societat

El gimnàs Sant Pau, més a prop de tornar a donar servei

barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Mascarell, fitxat per dirigir el projecte del Museu Thyssen

SANT FELIU DE GUÍXOLS
societat

Lectures, tallers infantils i activitats diverses arreu de la demarcació

girona
opinió

Calonge i Sant Antoni, municipi pioner en ‘smart city’

Alcalde de Calonge i Sant Antoni

Figueres perfora un pou de 200 metres de profunditat per buscar aigua

figueres