Educació

Es dobla el nombre de quarantenes escolars a la demarcació

Un total de 53 centres educatius de les comarques gironines tenen un o més d’un grup escolar fent quarantena preventiva a causa de la detecció de casos de Covid-19 entre el seu alumnat, segons les xifres que facilita diàriament el Departament d’Educació. Hi ha 76 grups confinats. S’ha doblat el nombre de centres respecte a dilluns, en què eren 25 centres educatius i 35 grups confinats. El Pla de l’Estany és l’única comarca sense cap escola o institut que faci quarantena, segons la llista d’Educació, amb data d’ahir. A Girona cal afegir-hi tres grups a la llar d’infants municipal La Devesa, un a l’escola Migdia i un a l’escola Doctor Masmitjà. A Girona ciutat hi ha nou centres i 13 grups en quarantena.

A Salt hi ha sis centres: escola Pia, Mas Masó, La Farga, El Pla, El Veïnat i l’INS Salvador Espriu. A l’escola Pia hi ha quatre grups aïllats i a l’escola Mas Masó dos. S’afegeixen a la llista, del Gironès, l’escola Puig d’Arques de Cassà i l’INS de Vilablareix. Del Baix Empordà, l’escola Pere Rosselló de Calonge i l’escola Vall d’Aro de Castell-Platja d’Aro, la llar d’infants de Begur, l’escola Vallgarriga de Sant Miquel de Fluvià, l’institut Montgrí de Torroella, l’escola La Vila de Palamós, l’escola Pi Verd i l’institut Frederic Martí de Palafrugell. També hi ha un cas a l’institut escola de Verges, l’institut de Vidreres i l’escola Vedruna de Ripoll.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia