Educació

Divuit infants de la llar Sant Ramon de Girona, a casa per dues baixes

L’AMPA reclama celeritat a la Generalitat amb les substitucions

Un total de 18 infants de P2 de la llar d’infants Sant Ramon Nonat de Girona no van poder anar ahir a aquest centre públic a causa de la baixa de dues de les sis educadores. Cinc són tutores i una és educadora de suport. Des de dimecres passat, l’educadora d’una de les classes de P2 està de baixa i no ha estat substituïda, i la de suport ha de fer de tutora d’aquesta aula. Des d’aquest dimarts també està de baixa l’educadora de l’altra classe de P2. L’escola ha notificat per telèfon la suspensió a les 18 famílies d’aquesta aula fins que la Generalitat assigni una persona substituta com a tutora del grup.

L’AMPA ha reclamat celeritat a la Generalitat per resoldre amb substitucions aquesta situació i ha remarcat que el moment ja és prou delicat amb les mesures que s’han d’aplicar als centres per prevenir la Covid-19. La direcció no s’ha volgut pronunciar i ha remès a l’AMPA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia