Societat

Madrid limita les reunions socials entre la mitjanit i les sis del matí

La mesura entrarà en vigor demà dissabte a tota la comunitat

El govern de Díaz Ayuso confinarà perimetralment 32 zones bàsiques de salut, nou a la capital

La Comunitat de Madrid prohibirà a partir de dissabte les reunions de no convivents entre la mitjanit i les 6 h. Ho ha anunciat el conseller de Sanitat, Enrique Ruiz Escudero, aquest divendres en roda de premsa després que el Consell Interterritorial de Salut no arribés a un consens per aplicar un toc de queda generalitzat a l’Estat espanyol.

El conseller de Sanitat Enrique Ruiz Escudero ha anunciat en roda de premsa que la resta del dia continuarà vigent la limitació de les reunions a un màxim de sis persones. A més, a tota la comunitat els establiments d’hostaleria hauran de tancar a mitjanit i no podran admetre nous clients a partir de les 23 hores. Els establiments comercials hauran de tancar a les deu de la nit “menys els que presten serveis imprescindibles”.

A banda, el govern d’Isabel Díaz Ayuso torna a restringir les entrades i sortides a zones bàsiques de salut amb una incidència del coronavirus alta a partir de dilluns. Es veuran afectades 32 zones de dotze municipis, de les quals nou a la capital espanyola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia