Societat

El tribunal del 17-A rebutja admetre una prova pericial d’una acusació particular sobre l’ADN de l’imam de Ripoll

El president de la sala veu “extemporània” la petició feta per l’advocat de Javier Martínez

El president del tribunal que jutja els atemptats de Barcelona i Cambrils de l’agost del 2017, Félix Alfonso Guevara, ha rebutjat la petició de l’acusació particular exercida per l’advocat Jaume Alonso-Cuevillas -en representació de Javier Martínez, pare del nen de tres anys mort a la Rambla- d’incloure una prova pericial relacionada amb l’ADN de l’imam Abdelbaki es Satty. Guevara ha dit que es tracta “d’una prova totalment extemporània” i l’ha rebutjat. El president de la secció tercera de la Sala Penal de l’Audiència Nacional ha tornat a advertir que no acceptarà qüestions prèvies i ha dit a les acusacions que els escrits que presentin “aniran a les escombraries”. “No se’ls donarà entrada”, ha dit a l’inici de la sessió d’aquest dimecres

Cuevillas va explicar ahir que volia reclamar l’admissió d’un dictamen pericial de dos biòlegs que “denuncien amb rotunditat la manca de rigor científic” de l’anàlisi de l’ADN d’Es Satty, que serveix per determinar que va morir a l’explosió del xalet d’Alcanar. “Tot això volia dir i no m’han deixat”, va denunciar a través d’un fil de Twitter, en què va afegir que “les víctimes volen saber la veritat” però: “Molt em temo que aquest judici no es donarà cap resposta”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia