Societat

Cunit també prohibeix l'ús del burca i el nicab als equipaments municipals

Els grups municipals del PSC i el PP han fusionat les seves dues mocions i han votat a favor

La regidora per a la Igualtat, la socialista Sílvia Martínez, ha votat favorablement la moció

CiU, ERC i ICV han optat per l'abstenció

El ple de l'Ajuntament de Cunit també ha aprovat aquest dilluns, prohibir l'ús del burca i el nicab als equipaments municipals després que els grups del PSC i el PP hagin decidit, a darrera hora, fusionar en una única proposta les dues mocions que havien presentat.

Així, s'ha aprovat vetar l'ús del vel integral, i qualsevol vestimenta que no permeti reconèixer el rostre de la persona, amb els únics vots favorables dels nou regidors de l'equip de govern (7 del PSC i 2 del PP). Finalment, la regidora per a la Igualtat, la socialista Sílvia Martínez, ha votat favorablement la moció i ha demanat disculpes al partit per anunciar en un primer moment que s'abstindria. CiU, ERC i ICV han optat per l'abstenció.

Altres llocs de debat

Mollet, Santa Coloma i Balaguer, també voten avui si prohibeixen el burca

Ja han aprovat regular l'ús de vels integrals en instal·lacions municipals Barcelona, Tarragona, Lleida, El Vendrell, Manresa i L'Hospitalet de Llobregat

La regulació d'aquestes peces també està pendent de debatre's a Salt, Roses, Figueres, Palafrugell, Olot, Mataró, Vic, Sabadell, Tàrrega, Cervera, Tarrés, i el consell comarcal de la Segarra



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia