Societat

Interior congela el nomenament d’Arasa per al Tedax

La conselleria d’Interior ha congelat el nomenament com a nou cap dels Tedax dels Mossos d’Esquadra de l’inspector Jordi Arasa, condemnat a dos anys i quatre mesos de presó per haver agredit manifestants pacífics del 15-M. En declaracions a TV3, el conseller Miquel Sàmper va revelar ahir que l’expedient amb el nomenament d’Arasa, que es va presentar a un concurs intern per obtenir la plaça al capdavant dels Tedax i el va guanyar, no s’ha executat i no ha estat signat: “Tot expedient requereix la signatura del cap polític, del cap tècnic i del cap operatiu, i això no ha passat.”

El conseller va precisar que el procés s’ha aturat internament abans que l’aturés ell mateix perquè encara cal analitzar una situació “gens menor” en relació amb la situació d’Arasa. “Aquest senyor té una sentència condemnatòria recorreguda en segona instància i que, òbviament, si fos confirmatòria i, per tant, hi hagués una condemna, ni que fos per un dia no podria tenir aquest càrrec”, va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia