Societat

Castells avala que s’enterri la ‘verinosa’ Lomqe o llei Wert

El ministre d’Universitats, Manuel Castells, va donar ahir el seu suport a la nova llei Lomloe (o Celaá) que, en qüestió de llengües, va dir, “torna a la situació que existia abans del 2013, abans que la llei Wert i la seva iniciativa d’incloure el castellà com a llengua vehicular en l’ensenyament “enverinessin el clima de convivència a Catalunya”.

Sobre la situació de la llengua castellana, Manuel Castells va dir ahir que abans del 2013 “no hi havia cap indicació en cap lloc que indiqués que havia de ser llengua vehicular en l’ensenyament”. El ministre va recordar que mai fins a l’aprovació de la llei Wert “hi havia hagut problemes a Catalunya” i va insistir que la convivència “va ser alterada per iniciatives que en el fons van enverinar el clima de convivència en una situació en què no hi havia aquests problemes”. I va assegurar que parlava “per experiència”. “Com a ministre –va dir–, vull deixar clar la meva total solidaritat i suport a tot el contingut de la llei, sense cap excepció.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia