Salut

Madrid aixeca avui les restriccions a 13 àrees de salut

A altres 17 es mantenen les limitacions a la mobilitat i s’hi incorpora una a Móstoles

Les mesures afecten el 5,7% de la població de la Comunitat

La comunitat de Madrid aixeca aquest dilluns les restriccions a 13 zones bàsiques de salut, però imposarà limitacions a l’àrea bàsica de Barcelona (Móstoles) i les mantindrà a altres 17 àrees, on continuarà prohibit entrar o sortir tret de motius justificats, com anar a treballar. A les àrees amb restriccions, aquestes es mantindran fins al 6 de desembre.

les zones bàsiques que a partir d’avui queden alliberades de limitacions de mobilitat són, a Madrid capital: Entrevías, Pozo del Tío Raimundo, Alcalá de Guadaíra y Numancia (Puente de Vallecas), Pavones y Vandel (Moratalaz) i Infanta Mercedes (Tetuán).

També s’aixequen les restriccions a San Juan de la Cruz (Pozuelo de Alarcón); Cerro del Aire y Valle de la Oliva en (Majadahonda); Colmenar Viejo Norte (Colmenar Viejo); Morata de Tajuña, i Villarejo de Salvanés.

Les zones bàsiques on continuen les limitacions són, a Madrid ciutat: Vicalvaro-Artilleros (Vicálvaro), La Elipa (Ciudad Lineal), Guzmán el Bueno (Chamberí) i Daroca (Ciudad lineal).

Fora de la capital són Cuzco, Alicante i Castilla la nueva (Fuenlabrada); La Moraleja (Alcobendas); Sierra de Guadarrama, Collado Villalba Pueblo i Collado Villalba Estación (Collado Villalba); Moralzarzal (Moralzarzal); Alpedrete, i Galapagar.

També continuen les restriccions a El Boalo-Cerceda-Matalpino, a la zona bàsica de Manzanares El Real; als municipis de Colmenar de Oreja, Chinchón i Villaconejos, a la zona bàsica de Colmenar de Oreja, i als de San Martín de Valdeiglesias i Pelayos de la Presa, a l’àrea bàsica de San Martín de Valdeiglesias.

Els ciutadans d’aquestes zones no en poden sortir ni entrar tret de motius justificats, tot i que sí que es poden moure dins els perímetres de l’àrea afectada.

Les limitacions imposades per la Covid-19 afecten així el 5,7% de la població madrilenya, en la que es concentra el 8% dels contagis de la regió.

Als llocs de culte l’aforament s’estableix en un terç i a les vetlles hi podran ser 15 persones en espais a l’aire lliure i 10 en cas de ser llocs tancats.

A més, els aforaments i horaris d’activitat es mantenen com a la resta de la regió (per regla general, al 50%) i se suspèn temporalment l’activitat dels parcs infantils d’ús públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia