Societat

Ofereixen fer l’arbre genealògic familiar a Riudellots com a regal

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva ofereix als veïns un regal per les festes de Nadal: un arbre genealògic. Tots els veïns que ho vulguin poden rebre l’arbre i oferir-lo com a regal als seus familiars.

La iniciativa és de la genealogista professional Cristina Trias, que ja treballa amb el consistori en projectes culturals, educatius i turístics. Trias ha fet un buidatge dels llibres sacramentals gironins que havia digitalitzat la Diputació i el Bisbat, entre altres ens. Amb aquell treball, Trias ha pogut obtenir dades d’oficis, morts, naixements i casaments a Riudellots. I els veïns que tinguin avantpassats al poble des d’abans del 1900 tenen la possibilitat d’esbrinar els seus orígens.

Des que va començar la promoció, el dia 5, una quinzena de famílies han rebut per correu els seus orígens. Entre d’altres, hi ha els Barrera, els Coma i els Bagudanch.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia