Societat

20.000 euros del quart premi, 75981, es queden al poble de Creixell

Els números 75981 i 38341 van resultar afavorits amb els quarts premis del sorteig d’ahir. D’aquest, només un dècim va ser venut a Catalunya, a través de la màquina de l’estanc de Creixell, municipi del Tarragonès, i el seu afortunat propietari guanyarà 20.000 euros. Montserrat Boronat, propietària de l’estanc, va assegurar que no coneix la identitat de l’afortunat però espera que “sigui algú que necessiti els diners en aquest temps de pandèmia”. En els més de trenta anys que l’estanc està obert, és la primera vegada que reparteix un premi de la loteria de Nadal. Els dos premis van resultar molt repartits i van ser venuts a través de 37 punts de venda diferents, entre els quals del País Valencià i les Illes.

El sorteig de la Grossa arriba a la vuitena edició el 31 de desembre

redacció

Tots els que ahir es van quedar amb ganes de premi tenen una segona oportunitat el proper 31 de desembre amb el sorteig de la Grossa, la loteria de la Generalitat que es va posar en marxa el 2013 i que amb el vuitè sorteig d’enguany es consolida una mica més com una tradició més de les vacances de Nadal. El sorteig té cinc grans premis. La Grossa, primer premi, amb un import de 200.000 euros per cada bitllet, (20.000 per euro jugat). El segon premi, de 65.000 euros per bitllet; el tercer, de 30.000 per bitllet; els quarts, de 10.000 per bitllet (100 bitllets premiats), i, finalment, els cinquens, de 5.000 euros per bitllet (150 bitllets premiats). La presentació del sorteig anirà a càrrec de Laia Ferrer i Marc Giró.

Loteria catalana col·lectiva per a la primavera que ve

acn

Loteries de Catalunya ultima el desenvolupament de la seva nova loteria col·lectiva, que preveu llançar, si tot va bé, cap a la “primavera” del 2021. El director general de Loteries de Catalunya, Jaume Torrabadella, reconexia que l’any que es tanca la setmana vinent “no serà bo” a causa de la pandèmia, que els ha obligat a tancar els punts de venda uns dos mesos i mig, tot i que amb el desconfinament les vendes s’han anat reactivant. En la loteria col·lectiva l’usuari pot jugar a dos números alhora. Hi ha una primera xifra exclusiva per a cada bitllet, amb la qual es poden obtenir premis individuals, i un segon número amb el qual s’entra en un sorteig de premis col·lectius i l’import global es reparteix entre els bitllets que hagin encertat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

SOS Racisme llença una campanya per continuar amb la seva activitat

BARCELONA
economia

L’AMB dona una ajuda de 175.000 euros per les famílies desallotjades

esplugues de llobregat

Tret de sortida al Fórum de Gestió de Residus municipals #wasteinprogress

GIRONA
societat

Irídia reclama un mecanisme independent per controlar les actuacions policials

barcelona
societat

Prop de 200 persones, a la III Jornada Gironina de Recerca per Residents

girona
societat

Els delictes amb violència a la Garrotxa han crescut un 28% el darrer any

olot

Dinamització i sostenibilitat, objectius de les properes llums de Nadal

girona
infraestructures

S'inicien les obres de protecció de talussos a la N-260a entre Olot i Ripoll

olot
sequera

Dessaladores privades sense limitació i piscines com a refugi climàtic

barcelona