Salut

Un grup de científics de l’OMS arriba a Wuhan per investigar l’origen de la covid-19

Dos membres de la missió s’han quedat a Singapur després de donar positiu al test PCR

Un grup de científics de l’Organització Mundial de la Salut ha arribat a Wuhan per investigar l’origen de la covid-19. Després de mesos de disputes diplomàtiques entre el govern xinès i l’organització, la missió ha començat aquest dijous a la ciutat xinesa on es va detectar per primera vegada el virus. El viatge té com a objectiu d’ “intercanviar punts de vista i informació” amb experts xinesos, segons ha apuntat a una roda de premsa aquest dijous el director regional per Europa de l’OMS, Hans Kluge. L’equip de 10 membres, entre els quals hi ha viròlegs i epidemiòlegs, ha de completar una quarantena de dues setmanes abans de començar les trobades, però dos dels membres de la missió s’han quedat a Singapur després de donar positiu al test.

El grup enviat a la missió compta amb experts dels Estats Units, Austràlia, Alemanys, Japó, Regne Unit, Rússia, Holanda, Qatar i Vietnam. L’OMS estima que uns dos milions de persones haurien mort a causa del virus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia