Salut

A Bàscara, ‘La mascareta obre portes’

L’Ajuntament de Bàscara entregarà als locals comercials del poble caixes de mascaretes en el marc de la campanya La mascareta obre portes, perquè els establiments les donin als clients que no en portin. Amb aquesta mesura i adhesius distintius als locals, l’Ajuntament vol conscienciar els veïns de la necessitat de protegir-se.

Crida de l’alcalde de Banyoles a extremar la precaució

R. E

L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha tornar a sortir a les xarxes socials per demanar que els ciutadans extremin les mesures de precaució, després de saber-se que a les aigües residuals del municipi hi han localitzat restes de la soca britànica de la Covid-19. Noguer ha remarcat també que, de moment, aquesta variant –molt més contagiosa– no s’ha trobat en les PCR fetes a la ciutat. “Hem de procurar fer ben fet allò que les autoritats sanitàries diuen que hem de fer”, ha assenyalat, en referència a la consigna “distància, mascareta i higiene”.

Cirurgia amb ingrés, a l’hospital de Campdevànol

j.c

L’hospital de Campdevànol ha reprès l’activitat i ja començarà a fer cirurgia amb ingrés la setmana que ve. Actualment, només hi ha dos pacients ingressats amb Covid i cap d’ells amb suport de ventilació. Davant d’aquesta situació, el comitè de crisi, constituït per al control intern de la pandèmia, ha decidit que es comenci a fer cirurgia amb ingrés. Fins ara, els pacients del Ripollès que havien de ser ingressats eren derivats a l’hospital d’Olot i, en alguns casos, al general de Vic.

Tres contagis més i un altre mort a Els Arcs de Figueres

acn

El brot de la residència Els Arcs de Figueres suma tres nous contagis detectats, i ja s’ha arribat als 43 usuaris afectats i 18 treballadors. A més, una altra mort en les últimes hores se suma a les dues que ja hi va haver. Sis d’aquestes persones afectades de Covid estan ingressades a l’hospital.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia