Societat

Mor un home de 86 anys ofegat a la platja de l’Escala i un altre de 59 a la de Creixell

Són les dues primeres víctimes mortals de la campanya de platges del 2021

Un home de 86 anys ha mort ofegat aquest migdia a la platja del Rec del Molí de l’Escala i un altre a la de Creixell, segons ha informat Protecció Civil. En el primer cas, el 112 ha rebut un avís a les 11.58 hores informat que hi havia un home inconscient a l’aigua de la platja del Rec del Molí, que no té vigilància. Una unitat terrestre i un helicòpter del SEM s’han desplaçat al lloc, on han intentat sense èxit la reanimació de l’home. D’altra banda, a les 12.37 hores s’ha rebut un nou avís al 112 indicant que un home tenia problemes dins l’aigua a la plata de Creixell, prop del Club Nàutic. En aquest cas, on sí hi havia vigilància a la platja, tres unitats terrestres del SEM han intentat la reanimació, també sense èxit.

En tots dos casos s’hi han desplaçat fins al lloc efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Civil, que s’encarregaran de les diligències.

Aquests dos homes són les primeres víctimes mortals d’aquest estiu a les platges catalanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia