Salut

El TSJC avala la pròrroga del toc de queda a 163 municipis fins al 6 d’agost

Entre les mesures aprovades, es manté la prohibició de trobades de més de deu no convivents

El govern inclou Castell-Platja d’Aro en la llista de poblacions afectades pel confinament nocturn

La sala contenciosa-administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha avalat la pròrroga del toc de queda nocturn fins al 6 d’agost i a 163 municipis catalans que ha demanat la Generalitat. Així, es prohibeix la mobilitat nocturna no obligada entre la 1 i les 6 de la matinada, es prohibeixen les trobades superiors a deu persones no convivents i es limita l’aforament màxim dels serveis religiosos i funerals al 70%, amb un màxim de 1.000 persones. Els criteris per aplicar el toc de queda es mantenen en la presència de més de 400 casos de covid-19 per cada 100.000 habitants.

Aquestes limitacions s’aplicaran a partir d’aquest dijous a la mitjanit, com fins ara. Alguns dels municipis que ja tenien toc de queda la setmana passada el mantenen fins al 6 d’agost i s’incorporen a la llista capitals de comarca com Amposta, Figueres i Solsona, que recupera les restriccions. En canvi, en surten altres municipis com Igualada, Puigcerdà, Roses, Salt, Sitges, Tàrrega, Tremp i Vilafant. Les restriccions que s’apliquen en aquestes localitats impliquen també el tancament de tots els establiments a les 00.30 hores.

També Castell-Platja d’Aro

El govern ha anunciat aquest divendres que en la llista de municipis afectats pel toc de queda s’ha inclòs finalment Castell-Platja d’Aro per trobar-se envoltat de municipis pròxims afectats pel confinament nocturn. Així ho ha explicat la portaveu del govern, Patrícia Plaja, en la roda de premsa del departament de Salut i Interior d’aquest migdia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia