Societat

Espectacles contra la LGTBIfòbia arreu de la Garrotxa

La bona acollida que va tenir la primera edició ha empès el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa a organitzar una segona tongada de Retalla les violències, enganxa les cures, una campanya contra la discriminació i violència vers el col·lectiu LGTBI, així com de visibilització de les diverses realitats sexuals, consistent en un cicle d’espectacles per al públic en general.

En total s’ha programat setze activitats en diferents municipis de la comarca, de les quals ja se n’han fet dues. A partir del dia 3 de setembre es proposa un espectacle amb titelles (La veritat de les princeses, de La Boia), els Monòlegs a la plaça de la cooperativa Nus Teatre; el contacontes Colorete Colorado de Personaje-Personaje, un karaoke popular i l’espectacle Ritos de amor i guerra de Comando Señoras. Els muntatges, per separat, es podran veure, per aquest ordre, a Sant Aniol de Finestres, Sant Joan les Fonts, Argelaguer, Sant Jaume de Llierca, les Planes d’Hostoles i Olot. Rere aquest vessant més lúdic, la campanya continuarà amb un cicle de formació en polítiques de gènere adreçat a tècnics, polítics i entitats de la Garrotxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia