Infraestructures i serveis

L’alcalde del Prat considera una “bona notícia” l’aturada de l’ampliació de l’aeroport

Mijoler afirma que “s’ha imposat el sentit comú i la pressió de les institucions davant l’opacitat i la pretensió de depredació sobre el territori”

El batlle exigeix al govern que convoqui la taula institucional i expliqui “clarament” el seu posicionament

L’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, ha celebrat com una “bona notícia” la decisió del govern espanyol d’aturar l’ampliació de l’aeroport.

“S’imposa el sentit comú i la pressió de les institucions davant l’opacitat i la pretensió de depredació sobre el territori”, ha valorat Mijoler en una compareixença d’urgència aquest dimecres al vespre, poc després de l’anunci de la ministra Raquel Sánchez sobre la retirada de la inversió prevista a la infraestructura aeroportuària ubicada al seu municipi.

No obstant això, l’alcalde ha advertit que “el partit encara no ha acabat”. És per això que ha exigit al govern de la Generalitat que convoqui la taula institucional sobre l’ampliació del Prat per explicar “clarament” quin és el posicionament dels dos socis que formen l’executiu (ERC i JxCat). “Volem les explicacions que fa temps que demanem”, ha insistit.

Mijoler s’ha mostrat a favor de mantenir la manifestació convocada per al pròxim 19 de setembre, així com i “altres accions” de protesta, “fins que no s’aprovi el DORA al consell de ministres sense l’ampliació de l’aeroport”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia