Infraestructures i serveis

Adif reforçarà el pont sobre el Ter de Ripoll

Amb una inversió d’1,2 milions, reforçarà l’estructura i renovarà elements

Adif ha posat a licitació les obres de millora del pont ferroviari sobre el riu Ter de Ripoll, a la línia R3 Barcelona-Puigcerdà. Aquesta actuació s’inclou en el pla de rodalies amb un pressupost d’1,2 milions d’euros i un pla d’execució de cinc mesos i mig. Aquests treballs han de servir, sobretot, per reforçar l’estructura d’aquest pont de 145 metres de longitud, per assegurar-ne l’estabilitat i durabilitat i per protegir-lo de les condicions atmosfèriques pròpies d’una zona de muntanya i reduint així el seu manteniment.

Aquesta actuació servirà també per instal·lar proteccions de recobriment de formigó amb perfil d’alumini i per dur-hi a terme una neteja general dels paraments amb aigua a pressió. A més, s’hi renovaran els element oxidats i s’hi sanejaran les zones més malmeses a les capes de formigó de l’estructura i s’hi duran a terme injeccions de morter per a la reparació estructural i s’hi renovaran les baranes de protecció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia