Educació

Alleujament a l’escola de Vila-roja

Fonts de l’equip directiu destaquen que no es tanqui cap centre a Girona Est

Fonts de l’equip directiu de l’escola de Vila-roja expliquen que la sacsejada anunciada a Girona Est per evitar la segregació és “la millor opció perquè hi havia el risc i el perill que es tanqués un centre”, expliquen.

A Vila-roja hi ha 73 alumnes, incloent-hi l’etapa d’infantil (de 0 a 6 anys). A partir del curs que ve, però, només tindran primària (de 6 a 12 anys) i els alumnes d’infantil aniran a l’escola Font de la Pólvora, a 500 metres a peu. Ara han de vetllar –expliquen– per mantenir la mateixa línia pedagògica, en col·laboració amb l’altre centre públic i detallar a les famílies què suposaran els canvis.

A l’escola troben lògic que el Departament i l’Ajuntament hagin pres la decisió d’unificar etapes i alliberar espais per a un futur centre formatiu, que podria incloure tallers ocupacionals i cursos especialitzats, perquè considera que no era sostenible.

Responsables de l’escola Font de la Pólvora han preferit no fer cap comentari. A partir del curs 2022/2023 en aquest centre, que ara té 78 alumnes entre P3 i 6è, no hi haurà primària (de 1r a 6è).

LA XIFRA

74
alumnes
hi ha a l’escola Vila-roja aquest curs. A partir del curs 2022/2023, no hi haurà l’etapa d’infantil


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia