Societat

Comença el judici per la violació múltiple a una menor a Molins de Rei el 2018: “No vull sortir al carrer”

La Fiscalia demana penes d’entre 43 i 46 anys de presó per als acusats, que segueixen en llibertat

La menor que va ser violada per torns a la sortida d’una discoteca de Molins de Rei (Baix Llobregat) al maig de 2018 per tres homes que la van ficar al maleter d’un cotxe i la van gravar mentre l’agredien sexualment ha assegurat que la van insultar i van vexar: “La meva vida ha canviat per complet”.

La víctima, que era menor d’edat en el moment dels fets, ha declarat a l’inici del judici que ha començat aquest dijous al’Audiència de Barcelona contra els acusats, que segueixen en llibertat, d’haver comès la violació múltiple, per als qui la Fiscalia demana penes d’entre 43 i 46 anys de presó.

El ministeri públic els imputa tres delictes d’agressió sexual amb accés carnal, un d’ells en concepte d’autors i els altres dos com a cooperadors de les violacions comeses pels seus companys, així com un delicte de descobriment i revelació de secrets per al responsable de l’enregistrament, que van enviar per Whatsapp a terceres persones.

“Ha canviat la meva vida per complet. No vull sortir al carrer, em dutxo més vegades gratant-me fort perquè em fa fàstic. Ja era consumidora d’estupefaents i va empitjorar la cosa perquè volia evadir-me i arran d’això vaig estar ingressada en un psiquiàtric”, ha sostingut la víctima, que ha ressaltat que no surt sola al carrer perquè té por i tampoc parla amb desconeguts.

La jove ha explicat que es trobava a la sortida de la discoteca Be Disco, situada en un polígon industrial de Molins de Rei, on feia poc s’havia separat de l’amiga amb qui havia acudit i que va ser abordada per uns nois amb cotxe als qui “no coneixia de res”.

Dos d’ells se li haurien apropat i, sense que se n’adonés, la “van agafar pels cabells” i la “van arrossegar” dins del maleter, on la van conduir fins a un descampat.

Encara que ha admès tenir “flaixos” pel “trauma” i perquè havia consumit alcohol i substancies estupefaents, la víctima ha assegurat que van participar-hi un total de cinc homes i que tres d’ells van ser els qui la van despullar i la van violar per torns a l’interior i exterior del vehicle mentre la insultaven, vexaven i se’n reien.

“Em deien coses, que era una puta, que callés, que jo ho posava més difícil, que altres noies no posaven tanta resistència, que jo ho estava allargant perquè volia”, ha apuntat.

Mentre un dels agressors la violava, ha detallat, la resta l’”agafava fort dels braços, les cames, el coll i la cara” per evitar que es mogués, donés cops i xisclés: “No sé quant de temps va durar”.

Després de l’agressió, ha narrat, la van tirar del cotxe i va haver d’anar caminant fins que va trobar l’estació de ferrocarrils de Sant Boi de Llobregat, on finalment va ser auxiliada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona