Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Més inestabilitat

Aquest dijous es reactivarà la nevada al Pirineu i s’esperen ruixats de matinada a la costa central

El Meteocat ha activat avisos per neu, pluja, vent i onatge

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

El front que ha arribat aquest dimecres ha obert les portes a vent de components nord i oest que aquest dijous farà baixar la temperatura i reactivarà la nevada al Pirineu, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Al matí s’esperen intervals de núvols que seran més abundants al nord del Pirineu i al nord de la costa central i el prelitoral, amb la possibilitat de xàfecs forts de matinada i primera hora del matí en aquesta sector.

El vent s’anirà imposant al llarg del dia i a la tarda afectarà principalment el Pirineu i Prepirineu a cotes altes i mitjanes. A les Terres de l’Ebre bufarà Mestral i a l’Empodà, Tramuntana.

La temperatura màxima serà més baixa i la mínima es pot registrar al final del dia.

A partir de mitja tarda es reactivarà la nevada al nord del Pirineu a qualsevol cota i pot arribar també al sud de la serralada. Precaució amb el torb al Pirineu durant la tarda i vespre.

El Meteocat ha activat avisos per aquest dijous per acumulació de neu superior als 20 cm per damunt dels 1.400 m, sobretot al vessant nord del Pirineu; per vent, que bufarà amb ratxes que poden superar els 100 km/h sobretot al Pirineu però també al Baix Camp i l’Alt Empordà, on hi ha un avís per onatge, i per intensitat de pluja de matinada i fins a primera hora del matí a la costa del Barcelonès, Maresme i la Selva.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia