Administracions

Vistiplau al pressupost del Consell de l’Alt Empordà 2022

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà va aprovar inicialment el pressupost aquesta setmana per a l’exercici de l’any vinent, que puja a un total de 33.531.347,94 euros, que presenta un decreixement del pressupost de l’exercici anterior (34,6 milions d’euros) –un 3,24% respecte del pressupost del 2021– a causa de l’acabament dels projectes subvencionats pel Feder i la reducció dels contractes de suport als municipis que finança el SOC. També per la continuació de projectes de l’àrea de medi ambient, ja consignats en pressupostos anteriors. El pressupost per al 2022 va ser aprovat per unanimitat de tots els grups comarcals del ple.

El capítol d’inversions del pressupost preveu actuacions que venen derivades pel pressupost del 2021: l’any vinent es culminarà la construcció de la nova fase del centre de tractament de residus (CTR) i el centre de protecció d’animals i també del programa d’especialització i competitivitat territorial (PECT) en l’àmbit de la pedra seca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia