Societat

Detenen un conductor begut després d'una persecució

La policia va trobar l'home amagat dins del seu vehicle. Durant la persecució havia perdut la matrícula

Els Mossos d'Esquadra han detingut Oswaldo Rodrigo C.V., de 30 anys, veí de Tarragona i de nacionalitat equatoriana, per saltar-se un control d'alcoholèmia en la carretera N-340 i fugir pels carrers del municipi de Creixell (Tarragonès) en contradirecció i a gran velocitat.

Després de saltar-se el control, els Mossos van començar a perseguir-lo i van comprovar com l'home conduïa temeràriament en sentit contrari i a una velocitat elevada pels carrers de la població.

Malgrat que durant la persecució el turisme va xocar i va perdre la matrícula i el para-cops, Oswaldo Rodrígo va continuar fugint.

La policia el va trobar poc després amagat dins el vehicle. En les proves d'alcoholèmia, el conductor va donar una taxa positiva de 0,37 mil·lígrams per litre d'aire, per sobre del màxim tolerat.

Va ser detingut per aquest motiu i per presumptes delictes contra la seguretat en el trànsit i desobediència a l'autoritat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.