Societat

L’Anxova Milionària reparteix 3,9 milions del sorteig del Dia del Pare

L’administració 1 de l’Escala havia venut 30 dècims del número 61.756, tots a abonats i a la finestreta

L’administració número 1 de l’Escala l’Anxova Milionària va repartir ahir un total de 3,9 milions d’euros del sorteig extraordinari del Dia del Pare de la loteria estatal. En concret, l’administració alt-empordanesa va repartir un primer premi, dotat amb 130.000 euros cada dècim, del número 61.756. Va vendre un total de 30 dels 50 dècims que tenia a clients abonats en la finestreta. El responsable d’aquesta administració de loteria, Fèlix Pons, va explicar que era la primera vegada que repartien algun premi en un sorteig extraordinari, tot i que va aclarir que sí que n’havien repartit dels sortejos de dijous i dissabte.

El 2014 va repartir gairebé 14,5 milions d’euros en premis, entre aquests el més gran de la història a les comarques gironines, 12.330.000 euros amb la grossa de la Primitiva. El desembre del 2006 també va repartir 9 milions d’euros. Només sis mesos abans ja hi havia tocat un altre primer premi, que en aquella ocasió va deixar 3 milions d’euros a l’Escala; exactament la mateixa quantitat que es va repartir amb el primer premi del sorteig del 24 de maig del 2007. L’any 2004 es va vendre el primer premi del sorteig del dijous del mes de gener, una situació que es va repetir el gener del 2016.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia