Infraestructures i serveis

L’onatge descalça la via i obliga a tallar l’R1 entre Pineda i Malgrat de Mar

Un atropellament mortal a Calella ha complicat la situació, que també ha afectat l’RG1

Matí de diumenge complicat a l’R1 de Rodalies al Maresme. El fort onatge dels darrers dies ha descalçat la via entre Pineda i Malgrat de Mar, cosa que ha obligat a tallar la circulació de trens durant cinc hores. Finalment Adif ha anunciat a les 13.14h que es restablia la circulació entre Blanes i Sant Pol de Mar, mentre continua interrompuda la circulació entre Pineda i Malgrat “per for onatge”. “S’estableixen rotacions entre Blanes i Pineda”, informa Adif a través de Twitter , des d’on remarca que hi ha servei per carretera entre Santa Susanna i Malgrat (per la dificultat que tenen els trens per accedir a les estacions, el bus para a la plaça de l’Ancla).

La incidència s’ha rebut a les 07.30 hores d’aquest diumenge, i ha afectat de retruc l’RG1 (L’Hospitalet de Llobregat-Figueres/Portbou per Mataró) i s’ha establert un servei alternatiu per carretera amb autobusos entre Arenys de Mar i Blanes .

Poc després de les 11.00 hores s’ha afegit una nova complicació a l’R1 per un atropellament mortal a Calella, a l’alçada del càmping Roca Grossa. La circulació de trens ha quedat interrompuda entre Calella i Sant Pol durant una estona, i el servei alternatiu per carretera s’ha decidit allargar entre Blanes i Arenys de Mar .

El comboi afectat per l’atropellament de la persona precipitada a les vies ha estat evacuat amb l’ajuda dels Bombers de la Generalitat. Pel que fa a l’esvoranc entre Pineda i Malgrat de Mar, els tècnics d’Adif han estat treballant a la zona durant tot el matí. El fort onatge i l’insistent temporal de llevant dels darrers 15 dies hauria sigut la causa del descalçament de la via en aquest punt del Maresme.

Usuaris de l’R1 critiquen la “desinformació” sobre el servei alternatiu d’Arenys de Mar cap a Blanes

“No ens han informat”. Usuaris de la línia R1 de Rodalies Renfe critiquen la “desinformació” sobre el servei alternatiu que hi ha d’Arenys de Mar cap a Blanes. La Dolores és una de les afectades i ha criticat que a l’hora de comprar el bitllet de Rodalies a Mataró per anar cap a Blanes ningú no li ha explicat que hauria d’anar a Arenys de Mar per agafar un autobús fins al municipi de la Selva. “Si ens diuen que cal fer tot això, no hagués vingut. No t’informen fins que no estàs a la via, o per megafonia”, ha lamentat la Dolores. Des d’Arenys de Mar, altres usuaris han assegurat que fa més de 40 minuts que esperen l’autobús, tot i que afirmen que a Mataró ha sortit puntual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp
FIGUERES

Es duplica en 6 anys el nombre de diagnòstics d’AOS severa a l’Alt Empordà

FIGUERES
sanitat

Els hospitals també gestionaran baixes i altes per cirurgia ambulatòria i parts

barcelona
Infraestructures i Serveis

Aposten per desdoblar una línia de mercaderies Saragossa-Tarragona amb estació a Lleida

Lleida
GIRONA

Detecten 555 casos de càncer de còlon en 10 anys amb el cribratge

GIRONA
Societat

Entitats i plataformes es manifesten contra la planta de Lotte

Mont-roig del camp
Societat

Els pastissers preveuen vendre unes 800.000 mones de Pasqua

Barcelona
canvi climàtic

El desglaç polar per la crisi climàtica alenteix la rotació terrestre

barcelona
societat

Rebaixen la condemna a l’exalcalde de Torredembarra pel cas de les guinguetes

Torredembarra