Societat

Un jove, en coma per una pallissa a Almacelles que va acabar amb tres detinguts

La baralla va tenir lloc la matinada de dissabte al carrer major de la localitat

Un jove de 28 anys es troba en coma a conseqüència de les ferides que va rebre durant una baralla en la qual va ser apallissat al carrer a Almacelles (Segrià), succés pel qual han estat detinguts tres joves, dos d’ells menors.

Fonts dels Mossos han explicat que els fets han tingut lloc la matinada de dissabte, poc abans de les 03:54 hores, moment en què van ser alertats que s’estava produint una baralla al carrer Major d’Almacelles amb la participació de diversos joves.

Quan la policia va arribar al lloc es va trobar ferit el jove de 28 anys, que va ser traslladat en estat crític a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, segons han informat fonts del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els Mossos van obrir llavors una investigació sobre aquest succés, pel qual van detenir dissabte tres homes, dos menors i un altre jove de 18 anys.

Un dels menors va quedar en llibertat a l’espera de ser citat per la Fiscalia, mentre que l’altre menor d’edat declara aquest diumenge. El jove de 18 anys passarà també aquest diumenge a disposició judicial, segons les citades fonts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia