Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Torna la pluja

La resta del dilluns predominarà l’ambient tranquil, tret d’algunes precipitacions al Pirineu

Dimarts el cel quedarà ennuvolat arreu i s’esperen ruixats a molts punts

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

En les properes hores arriba un front d’aire fred per l’oest de la Península Ibèrica i dimecres i dijous es pot formar un temporal de llevant, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

La resta d’aquest dilluns de Pasqua predominarà el cel serè a bona part del país, tret d’alguns núvols d’evolució a les comarques del nord, que poden deixar algun ruixat al Pirineu occidental. La temperatura serà una mica més baixa.

Dimarts el cel quedarà ennuvolat des de primera hora i de matinada poden caure les primeres tempestes a l’extrem sud del país. Al llarg del matí la precipitació es pot entendre a molts punts. A la tarda es restringirà a les comarques de l’interior i de Ponent, on es podrà intensificar. La temperatura baixarà a migdia.

La temperatura baixarà notablement a les comarques de l’interior i punts de Ponent les màximes poden ser 10 graus més baixes que el dia anterior.

La pertorbació continuarà almenys dimecres i dijous i portarà precipitacions importants dimecres i temporal marítim a la costa sud.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia