Infraestructures i serveis

Adif adjudica per 1 milió d'euros les obres de millora del pont sobre el riu Ter de Ripoll per on passa l’R3

L’objectiu és dotar l’estructura ferroviària de millors condicions d’estabilitat i durabilitat

Adif ha adjudicat el contracte d’obres per l’adequació i millora del pont sobre el riu Ter al seu pas per Ripoll per on passa la línia R3 que va de Barcelona a Puigcerdà. L’actuació s’inclou en el Pla de Rodalies i ha estat adjudicada a l’empresa Copcisa per un pressupost d’1.066.113 euros i un termini d’execució estimat de cinc mesos i mig. En un comunicat, Adif explica que l’objectiu és dotar l’estructura de les màximes condicions d’estabilitat i durabilitat, “protegint-la de condicions atmosfèriques adverses”, cosa que també ha de reduir les necessitats de manteniment i millorar la fiabilitat i la disponibilitat de la infraestructura. El viaducte té 145 metres de longitud.

Les obres preveuen instal·lar proteccions que recobriran el formigó mitjançant perfils d’alumini, es durà a terme una neteja general fent servir aigua a pressió i es renovaran els elements oxidats. També se sanejaran les zones més malmeses del formigó, s’injectarà morter per a la reparació estructural i es renovaran les baranes de protecció

L’Ajuntament de Ripoll celebra que finalment s’hagi pogut adjudicar aquesta obra, ja que és una de les prioritats de l’equip de govern i s’hi ha estat treballant intensament perquè pugui ser una realitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia