Societat

Sergio Dalma, Rosario Flores i Stay Homas, al segon festival solidari de la Vall d’en Bas

El certamen, que combina música, natura, gastronomia i solidaritat, se celebrarà entre el 14 i el 16 de juliol

Sergio Dalma, Rosario Flores i Stay Homas són els caps de cartell de la segona edició del Festival VALLVIVA de la Vall d’en Bas (Garrotxa). La programació del certamen, que inclou una vintena d’artistes, es donarà a conèixer del tot en els propers dies. El festival, que combina música, natura, gastronomia i solidaritat, se celebrarà a la finca Les Brides entre el 14 i el 16 de juliol. Tots els beneficis que se n’obtinguin es destinaran a projectes solidaris de fundacions que atenen pacients amb càncer o esclerosis lateral amniotròfica (ELA). “L’èxit de la primera edició ens ha fet adonar del potencial del festival i del valor dels seus trets diferencials”, destaca el seu director i president de la Fundació VALLVIVA, Eudald Morera.

El festival vol consolidar la Vall d’en Bas i la Garrotxa com a destins “imprescindibles” dins del circuit de festivals d’estiu a Catalunya, i posar de manifest el seu objectiu solidari. En aquest sentit, la fundació VALLVIVA, creada conjuntament entre les empreses Royalverd i Noel Alimentaria, té com a fomentar projectes o activitats encaminades al benestar físic, psíquic i social de les persones, especialment dels pacients amb càncer.

Tots els beneficis del VALLVIA es destinaran íntegrament a impulsar els projectes de tres fundacions solidàries: la Fundació Albert Bosch, el projecte de Juan Carlos Unzué (relacionat amb la investigació de l’ELA), i la Fundació Oncològica de Girona. “L’èxit de la primera edició ens ha fet adonar-nos del potencial del festival i del valor dels seus trets diferencials: música, naturalesa, oferta gastronòmica i solidaritat, en un mateix espai”, subratlla Eudald Morera.

La finca on se celebra el VALLVIVA té capacitat per acollir unes 1.500 persones cada dia i comptarà amb tres escenaris: l’escenari Vallviva (visible des de tot el recinte), l’escenari Cabanya (un espai íntim dins el bosc) i l’escenari Aigua (on hi haurà espectacles de màgia, circ i música de DJ). En paral·lel a la programació musical, VALLVIVA també aposta per fomentar experiències vinculades amb la gastronomia i el producte local.

En els propers mesos l’organització del certamen donarà a conèixer la programació musical completa i la resta d’activitats. Les entrades es posaran a la venta a mitjans s de maig a través de la web (http://vallviva.cat) i tindran un preu d’entre 50 i 175 euros.

1.900 assistents a la primera edició

La primera edició del VALLVIVA es va celebrar l’any passat, enmig de les restriccions d’aforament a la cultura arran de la pandèmia. El certamen va exhaurir entrades i va congregar 1.901 assistents, que amb les seves aportacions van recaptar més de 20.000 euros per a la planta d’Oncologia Infantil de la Vall d’Hebron.

L’any passat, el cartell musical del VALLVIVA va incloure els concerts de Manel, Judit Neddermann, Maria Arnal i Marcel Bagés, Joan Pau Chaves, Cor de Teatre, Alba i Santi Careta, The Hanfris Quartet, Manzau, Koko-Jean & The Tonics, i Massa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia