Educació

Accions als instituts en el primer dia de vaga parcial

L’INS Sobrequés tallarà el carrer Migdia per informar de les reivindicacions dels docents

Encartellada a l’institut Coll i Rodés de Lloret de Mar

Primer dia d’aturada parcial de dues hores, de les 8 a les 10 del matí, de les 4 jornades de mobilitzacions previstes per a finals de maig i principis de juny convocades pels sindicats de manera unitària del sector educatiu. A més de la d’avui, el dimecres 25 de maig hi ha convocada una vaga tot el dia i es fa una crida a la manifestació unitària de Barcelona. El 2 de juny torna a ser aturada de dues hores al matí i el 9 de juny, tot el dia. A les comarques gironines hi ha previstes accions en alguns centres educatius de secundària, a més d’una concentració dels delegats territorials sindicals a dos quarts de nou del matí al davant de la seu de la Generalitat a Girona.

Entre les accions que s’han fet públiques hi ha una encartellada a l’institut Coll i Rodés de Lloret de Mar a un quart de nou del matí. Quant a la ciutat de Girona, l’institut Santiago Sobrequés tallarà el carrer Migdia on col·locarà taules i cadires. L’objectiu és explicar als vianants les reivindicacions dels docents. A les 19 h s’ha convocat una assemblea de pares i mares per explicar en quin punt estan les negociacions amb el conseller González Cambray. També es farà una convocatòria de claustre per aprovar un document on s’insta ERC a intervenir.

La portaveu d’Ustec-STEs a les comarques gironines, Glòria Polls, feia una crida a tota la comunitat educativa a participar en les accions que es realitzin des dels centres, especialment durant els dies d’aturada parcial: “D’ençà de les últimes mobilitzacions fins a dia d’avui hem visitat centres, hem parlat amb docents, hem escoltat les seves demandes i la comunitat educativa vol continuar mobilitzant-se”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia