Educació

Educació xifra en un 2,09% el seguiment de l’aturada parcial als centres educatius públics

El seguiment més alt s’ha donat a Tarragona (4,78%) i el més baix a Lleida (0,16%)

Un 2,09% dels professionals del sector educatiu han secundat l’aturada parcial de dues hores convocada pels sindicats aquest dimarts, segons dades del Departament d’Educació. La conselleria ha xifrat aquest seguiment segons les dades comunicades pel 72,33% dels centres públics fins al migdia. Estan convocats a aquesta aturada el personal docent funcionari i interí i el personal laboral destinat en centres educatius del Departament. Els serveis territorials amb major seguiment són els de Tarragona, amb un 4,78%; el Consorci d’Educació de Barcelona, amb un 3,12%; i els dels Maresme i Vallès Oriental, amb un 2,49%. Per contra, el seguiment més baix s’ha donat a Lleida, amb un 0,16%.

El seguiment ha estat del 2,30% a Barcelona Comarques, del 2,02% al Vallès Occidental; de l’1,91% al Baix Llobregat; de l’1,21% a Terres de l’Ebre; del 0,83% a la Catalunya Central i del 0,81% a Girona.

Les dades facilitades per Educació reflecteixen el percentatge de totes les persones que han comunicat a l’equip directiu del centre que durant la jornada exerciran el seu dret de vaga. Aquesta informació es registra per tal de poder-ho reflectir a les seves nòmines. El procés de comunicació es fa de forma telemàtica, mitjançant una aplicació informàtica on cada centre notifica quines persones de la plantilla han manifestat que fan vaga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia