Medi ambient

Nous models d’èxit al #wasteinprogress

Casos de recollida d’orgànica setmanal o quinzenal sorprenen el públic

La segona jornada del Fòrum Internacional de Residus #wasteinprogerss de Girona, que va tenir lloc ahir a Fira de Girona, va aplegar les experiències en la recollida de residus de regions com Enschede (Holanda), Flandes (Bèlgica) i Swansea (Gal·les). El públic assistent es va sorprendre quan va conèixer com en aquestes zones la recollida d’orgànica és setmanal o quinzenal, un fet contraposat a les pràctiques habituals a Catalunya i a l’Estat espanyol, on les recollides poden arribar a ser diàries. Les tècniques d’estimulació conductual positiva pel reciclatge d’orgànica, la prohibició de tirar residus reciclables a la fracció resta i els contenidors de control d’accés que només poden ser utilitzats per una comunitat de veïns van marcar les ponències.

A la fira #wasteinprogress d’ahir també es van mostrar els models de Pontevedra i el de la comarca del Gironès, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia