Societat

Hermanos Torres, l’oferta gastronòmica del Cap Roig Festival

Els bessons Sergio i Javier Torres, xefs del restaurant Cocina Hermanos Torres de Barcelona, amb dues estrelles Michelin, traslladaran el seu equip aquest estiu al recinte de Cap Roig

El Cap Roig Festival, organitzat per Clipper’s Live amb l’impuls de CaixaBank, comptarà en les properes edicions del festival amb una oferta gastronòmica renovada i de primer nivell de la mà d’Hermanos Torres. Els bessons Sergio i Javier Torres, xefs del restaurant Cocina Hermanos Torres de Barcelona, amb dues estrelles Michelin, traslladaran el seu equip aquest estiu al recinte de Cap Roig, amb la col·laboració de 21deMarzo, oferiran una carta creada i dissenyada especialment per al restaurant del festival, en aquesta 22ª edició. A més del restaurant, Hermanos Torres i 21deMarzo també donaran servei a tots els esdeveniments exclusius organitzats pels patrocinadors del festival a les terrasses dels Jardins de Cap Roig i les zones d’hospitality del festival.

A partir del 22 de juliol, el públic de Cap Roig tindrà l’oportunitat de gaudir d’una experiència culinària única prèvia als concerts al restaurant del festival, situat en un entorn inigualable davant del mar. Hermanos Torres portaran a Cap Roig una proposta gastronòmica fresca i original que, com a novetat, oferirà diferents menús tancats cada setmana del festival, així com una carta variada i fixe durant totes les nits de concert.

Formats en les millors cuines del món, Sergio i Javier Torres (1970, Barcelona) compten amb una trajectòria contrastada amb l’èxit dels seus dos restaurants de referència a Barcelona i Madrid, Cocina Hermanos Torres i Dos Cielos respectivament. Amb un estil molt personal, els germans Torres combinen a la seva cuina el respecte per allò senzill i allò tradicional, incorporant totes les tècniques d’avantguarda de la cuina moderna.

Les reserves per al restaurant d’Hermanos Torres a Cap Roig es podran realitzar a partir de dilluns 23 de maig a través de la pàgina del festival caproigfestival.com/restaurant o de la web hermanostorres.es .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia